Minőségi bútorok szuper áron

konyha étterem menü

Intézzen el mindent gyorsan és egyszerűen

Elég pár kattintás, és az álombútor már úton is van

Színes választék

Számos kollekciót és egyéni modelleket is kínálunk az egész lakásba vagy házba.

Fizetési mód kiválasztása szükség szerint

Fizessen kényelmesen! Fizetési módként szükség szerint választhatja a készpénzes fizetést, a banki átutalást és a részletfizetést.

MandulaÉtterem&Bisztró

melyben a klasszikus magyaros konyha fogásai mellett kellemes környezetben töltheti el idejét, fogyaszthatja el kávé és tea különlegességeinket is. Ételeinkhez kiváló minőségű alapanyagokat használunk melyeket Opauszki István főszakács prezentál. Tér

Antré étterem: magyar, nemzetközi konyha - Budapest

A konyha nagyon lassú volt, amit a pincérünk, László, próbált humorral és kedvességgel kompenzálni. Sajnos a többi pincér nem sokat segített ebben neki, inkább csak beszélgettek. Valójában László és a várakozáskor fogyasztott finom koktélok mentették

ordogkonyha.hu - Kezdőoldal

Menü. Az étlap megtervezése számunkra kreatív munka. A törvényi előírások betartása mellett elkötelezettek vagyunk a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozás iránt. Az étlapok összerakásánál maximálisan odafigyelünk a gyerek- és felnőtt korosztályr

Heti menü | Mindmegette.hu

Újra meg újra hasznos polisztirol A települések energiafelhasználása csaknem a felére, akár 40-50%-kal is csökkenhetne, amennyiben minden épület közel nulla energiafelhasználású lenne – ezáltal a hatékony hőszigetelés kulcsszerepet játszhat a klímavá

Főoldal | Katlan étterem

Hagyományos konyha fiatalos környezetben, pénztárcabarát árakkal, a 22. kerületben ingyenes kiszállítással.

Budapest, Konyha:értékelések az étteremről - Tripadvisor

Konyha, Budapest: 202 elfogulatlanértékelés megtekintése ezzel kapcsolatban: Konyha, melynek osztályozása a TripAdvisoron 4/5, és az itt található 3 444 étterem közül a(z) 643. legnépszerűbb Budapesten.

Cser Vendéglő - Kaposvár

Kapcsolatfelvétel Heti menü A lényegen nem változtattunk A volt Rendőrségi konyha új helyen, de változatlan ízekkel, választékkal várja régi és új vendégeit Kaposváron, a Cseri út 49. szám alatt található Cser Vendéglőben.

Matyó specialitások,Diétás ételek,Ételfutár,Esküvői ...

TurulÉtterem-vendéglő Mezőkövesd szívében ... Konyhánk kínálatában megpróbáltunk eleget tenni mind a klasszikus magyar konyha, mind pedig a reformételek kedvelőinek kívánságainak. Nézze meg heti menü kínálatunkat>>.

INGYENES - Napi menü - a város menüi ebédre (heti menü ...

Kattints egy megtetsző napi menüre, és az első sorban megjelenik a választott heti menü. Ha törölni akarod, akkor kattints még egyszer ugyanarra a már zöld hátteres, kiválasztott menüre a napi menü listában, vagy a heti menün az adott napon a gombra.

Mofém Étterem, Menü, Házias ízek

Házias ízek, szolid árak. Mindenhol csak kínai és egyéb nemzetközi étkezdék és éttermek nyílnak, persze van aki kedveli ezeket az ízeket is, de ez az étkezde azok számára kedvez akik szeretik az igazi magyar ételeket és az otthoni ízeket.