Minőségi bútorok szuper áron

nappali távoktatás levelező

Intézzen el mindent gyorsan és egyszerűen

Elég pár kattintás, és az álombútor már úton is van

Színes választék

Számos kollekciót és egyéni modelleket is kínálunk az egész lakásba vagy házba.

Fizetési mód kiválasztása szükség szerint

Fizessen kényelmesen! Fizetési módként szükség szerint választhatja a készpénzes fizetést, a banki átutalást és a részletfizetést.

BSc képzés mintatantervei - "D" tanterv | Óbudai Egyetem ...

BSc képzés mintatantervei "D" tanterv. Automatizálási specializáció - Levelező tagozat - Nappali tagozat - Távoktatás: Információ-technológiai rendszerek specializáció

Neptun - Hallgatói Információs Portál

Hallgatói tantervek: (Jobb oldalon) Tantárgylista (rádió gomb): A felület a hallgató személyes paramétereinek beállítása után az adott mintatantervhez tartozó tantárgyak listáját mutatja meg, a tantárgyak alapadataival (tantárgy kódja, neve, óraszáma

nappali levelező átjelentkezés

Nappali tagozaton az oktatás február 6-án indul, levelező tagozaton a konzultációs időpontok, órarendek megtalálhatók a honlapon. Tanulmányi és Felvételi Csoport - nye.hu Tájékoztató nappali tagozatos képzésben részt vevő hallgatók részére.

Távközlési Tanszék

Tárgy Tárgykód Tanszék Tanszékkód; Elektrodinamika: LGB_TA004_1 : Távközlési Tanszék : MTKJAITA : Elektrodinamika

Nappali tagozat | Pécsi Tudományegyetem

telefon: 72/503 600/22558 e-mail: pollak.zsuzsanna@pte.hu andragógia (BA, MA) – nappali és levelező tagozat biblioterápia szakirányú továbbképzés – levelező tagozat emberi erőforrások (BA) – nappali és levelező tagozat emberi erőforrás tanácsadó (MA)

BSc képzés mintatantervei - "B" tanterv | Óbudai Egyetem ...

BSc képzés mintatantervei (érvényes 2007/2008. tanévtől) "B" tanterv. Automatizálás szakirány - Levelező tagozat - Nappali tagozat - Távoktatás

Szegedi Tudományegyetem | Képzések

A nappali, levelező és távoktatás tagozaton induló képzések segítségével akár munka mellett is elérhető a gazdasági tudás és a közgazdász diploma. Felsőoktatási Szakképzések (FOSZK)

Szociális Tanulmányok és Szociologia Tanszék - Közösségi ...

A részidejű (levelező) képzés sajátosságai: A képzés programja megegyezik a teljes idejű (nappali tagozat) képzés mintatantervével. A részidejű képzés konzultációs óráinak száma arányos a teljes idejű képzésével a következők szerint: A heti két órás

Tárgy neve: NEPTUN-kód: Matematika I. KMEMA12MNE nappali ...

- A vizsgára bocsátás feltétele nappali tagozaton: az aláírás megszerzése, melyhez az évközi zh-kon elérhető pontszámok 50 %-át teljesíteni kell. - A vizsga írásbeli.

SZTE Gazdaságtudományi Kar | A Gazdaságtudományi Kar képzései

A Szegedi Tudományegyetem honlapja. Hírek, információk jelentkezőknek, hallgatóknak, munkatársainknak és partnereinknek.